Mordgåta på beställning

Mordgåtan: Fall 27

 

Samla dina vänner och kollegor till en mystisk kväll i år 1946.


I samarbete med Hotell Gamla Fängelset kan ni nu avnjuta mordgåtan Fall 27 i en passande atmosfär!Välkomna till gamla cellfängelset som färdigställdes år 1861. Tillsammans löser vi mordet på det preskriberade fallet på godsägaren Wylenius. Vår skådespelare gestaltar poliskommissarie Andersson som tar emot er. Efter mingel får ni själva gestalta några av rollerna från mordtillfället. Lagvis tittar vi på de väl genomarbetade bevismaterialen och rekvisitan. Vem kan i slutet lista ut mördaren och motivet?


Vi erbjuder tre olika paket (dagtid, afterwork, middag) som passar perfekt för exempelvis konferens, afterwork, team building eller födelsedagskalas. Beräknad tidsåtgång för exempelvis lunch, fika, AW eller middag plus mordgåta brukar bli cirka tre timmar.


Har ni övriga önskemål så tveka inte med att skicka oss en förfrågan.

Kontakta oss om ni önskar offert för konferens eller möte på Hotell Gamla Fängelset i samband med Mordgåtan eller om ni har övriga önskemål!


DAGTID


Mordgåta och lunch på Hotell Gamla Fängelset

Minst 10 personer, max 25


Efter en rundtur på fängelset välkomnar poliskommissarie Andersson er till gamla direktörens matsal för lunch och mordgåta. Här befinner vi oss mitt i äkta kriminalvårdshistoria medan vi löser det preskriberade fallet medan vi äter lunch på fängelset.

PRIS: 425 kr/person. Alkoholfri dryck ingår.Introduktion på Hotell Gamla Fängelset, mordgåta och lunch på Zillers

Minst 20 personer, max 35


Välkomna på en kort introduktion på Hotell Gamla Fängelset där poliskommissarie Andersson berättar om fängelsets historia. Därefter går vi igenom manuset för mordgåtan. Efter det förflyttar vi oss ned till restaurang Zillers ”vägg i vägg”, i det forna tingshuset. Här bjuds ni på lunch lagad med lokala råvaror medan vi går igenom bevismaterialen och söker fram mördaren.

PRIS: 425 kr/person. Valfri dryck (alkohol- eller alkoholfri) tillkommer.

 

 


AFTERWORK


Introduktion & mordgåta på Hotell Gamla Fängelset samt afterwork på Zillers

Minst 15 personer, max 35


Välkomna på en kort introduktion på Hotell Gamla Fängelset där poliskommissarie Andersson berättar om fängelsets historia. Därefter går vi igenom manuset för mordgåtan och tittar på bevismaterialen och rekvisitan. Efter det förflyttar vi oss ned till restaurang Zillers ”vägg i vägg”, i det forna tingshuset och söker fram mördaren medan ni erbjuds två glas vin eller öl.

PRIS: inklusive 2 glas dryck (öl eller vin) 375 kr/person, måndag-torsdag.
Fredag endast på förfrågan.
MIDDAG


Introduktion på Hotell Gamla Fängelset, mordgåta & middag på Zillers

Minst 20 personer, max 35


Välkomna på en kort introduktion på Hotell Gamla Fängelset där poliskommissarie Andersson berättar om fängelsets historia. Därefter går vi igenom manuset för mordgåtan. Efter det förflyttar vi oss ned till restaurang Zillers ”vägg i vägg”, i det forna tingshuset. Här bjuds ni på två-rätters middag lagad med lokala råvaror medan vi går igenom bevismaterialen. Alkoholfria alternativ finns.

PRIS: 2-rätters inklusive dryckespaket (2 glas öl eller vin) 645 kr/person, måndag-torsdag.
Fredag och lördag på förfrågan. 

Bokningsvillkor: avbokning ska ske senast en vecka före eventdatum för återbetalning.

Levande Event

Innehar F-skattesedel och är momsregistrerad